Hirdetés

Már készül a Galaxy S8 rendszere



|

A Samsung már megkezdte a munkát a következő csúcskészülék rendszerén, de a Galaxy S8 nem jön a vártnál korábban.

Hirdetés

Szebb napokat is látott már a Samsung, azonban a márka rajongói kitartanak a gyártó mellett, és már nagyon várják a jövő évi csúcsmodellt, a Galaxy S8-at. 

Hirdetés

A Sammobile értesülései szerint a Samsung már megkezdte a munkát a Galaxy S8 rendszerén. A firmware fejlesztése több piacon zajlik, Dél-Koreában, Amerikában, Nagy-Britanniában, Kínában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Lengyelországban is tart. A stabil buildek elkészülte után a többi piachoz is hozzáigazítják. 

A korábbi pletykák szerint a Samsung sietni akart a Galaxy S8-cal, és idő előtt kiadni azt, hogy feledtesse a Galaxy Note 7-et. Ez úgy tűnik, hogy nem így lesz, ugyanis a Galaxy S8 rendszerét nagyjából egy éve kezdték el fejleszteni - vagyis a Galaxy S8 menetrend szerint jön. 

Minderre további bizonyíték, hogy a Samsung 2017. február 26-án, a barcelonai MWC előtt tervezi bemutatni az eszközt, egy külön rendezvényen, amelynek az időpontját már lefoglalta. 

A Galaxy S8 várhatóan 5,1 és 5,5 hüvelykes hajlított kijelzőket kap, QHD-s és 4K-s felbontásokkal. A Snapdragon 830 mellett az Exynos 8895 SoC dolgozik majd az eszközben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.