Hirdetés

Már készül az iPhone 8



|

Az Apple egyik alkalmazottja szerint már dolgoznak az iPhone 8-on, ami radikálisan megújul.

Hirdetés

Alig jelent meg a piacon az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus, az Apple egy ideje már a következő generációkra fordítja a figyelmét. A Business Insider jelentése alapján az Apple egyik dolgozója elárulta, hogy az iPhone 8 hardverét már fejlesztik Izraelben. 

Hirdetés

A forrás szeretne anonim maradni, ugyanakkor annyit tudni, hogy egy Tel-Avivhoz közeli Apple-irodában dolgozik. Ez az, ami Tim Cook szerint a világon a második legnagyobb kutatás-fejlesztési központja a cégnek. 

Túl sok részletet nem árult el az illető az iPhone 8-ról, de annyit igen, hogy radikális megújulásra számíthatunk a dizájnt illetően. Vagyis az iPhone 8 merőben eltér majd az iPhone 7-től és az iPhone 6-tól. 

Természetesen ezúttal is még jobb kamerára számíthatunk, ami nem meglepő, elvégre minden új széria egyik erőssége ez. 

Nem is olyan régi pletykák szerint az iPhone 8 mindkét oldalon lekerekített AMOLED kijelzőt kap majd, amit a Samsung gyárt. 

Az elnevezés kapcsán bár az iPhone 7S következne, mivel alapvető változások jönnek dizájnban és funkcióban is, ezért nem lenne értelme az S betűnek - az iPhone 8-nak viszont igen. 

Természetesen az Apple hivatalosan nem reagál a pletykákra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.