Hirdetés

Már ősz elején befuthat az iPhone 13, egy régóta várt funkcióval együtt



|

Sok a kérdőjel még az Apple következő mobilja körül, de azért jó pár érdekes pletykát olvashattunk már korábban.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a hivatalos bejelentés még várat magára, teljesen biztos, hogy az Apple idén is be fog jelenteni egy új iPhone-t, ami elődjeihez hasonlóan jó eséllyel szintén több verzióban lesz majd elérhető. Az elmúlt hónapokban sokat pletykáltak az almás cég következő mobiljáról, és a Wedbush elemzői bizony egyre inkább úgy vélik, hogy bizonyos korábbi információk tényleg valósak, és azt is sejtik, mikor kerülhet sor a nagy leleplezésre.

Hirdetés

Korábban már olvashattunk arról, hogy akár 1 TB-os tárhelyű iPhone 13 is érkezhet a boltokba, és ugyan egy másik forrás szerint ez nem így lesz, a Wedbush valamiért egyre biztosabb abban, hogy márpedig készül ilyen modell, méghozzá az iPhone 13 Pro képében. Sőt, szerintük már az is egyre elképzelhetőbb, hogy az összes új készülék LiDAR szenzorral érkezik.

A vállalat továbbá úgy véli, hogy már az ősz első hónapjában, pontosabban szeptember harmadik hetében debütálhat az iPhone 13, tehát lehet, hogy nincs túlságosan messze a hivatalos bemutató. Egyébként egyelőre még abban sem lehetünk biztosak, hogy valóban egy új, 13-as számmal elkülönített szériát kapunk-e, vagy csak megjelenik az "S" betű az iPhone 12 neve mögött.

További érdekesség még, hogy a Bloombergnél dolgozó Mark Gurman szerint az új generációs iPhone-ok már megkaphatják az Always On Display funkciót, aminek hála mobilunk feloldás nélkül is képes bizonyos információkat megjeleníteni a kijelzőjén. Ugyan elég régóta jelen van ez a technológia a piacon,  valamiért az Apple még nem alkalmazta azt az okostelefonjainál. A pletykák szerint az AOD az Apple Watch mintájára működhet az iPhone 13 esetében, tehát láthatjuk például az időt, a dátumot, illetve az értesítéseket is.

Fontos megjegyezni, hogy a fentieket nem igazán lehet hivatalos információknak tekinteni, szóval egyelőre annyit tehetünk, hogy türelmesen várjuk az Apple bejelentését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.