Hirdetés

Már S40-re is elérhető a FourSquare



|

Ingyenesen letölthető az Ovi Store-ból a még béta státuszú kliens.

Hirdetés

A FourSquare névre hallgató internetes szolgáltatás az elmúlt évben hatalmas népszerűségre tett szert, noha gyakorlati haszna meglehetősen kevés van. A lényege, hogy a felhasználók a mobiltelefonjaikra telepített kliensprogrammal megoszthatják a tartózkodási helyüket a különféle közösségi oldalakon, továbbá helyeket ajánlhatnak az ismerőseiknek.

 

FourSquare for Nokia S40
FourSquare for Nokia S40

 


Egyes üzletek természetesen meglátták ebben a remek hirdetési lehetőséget, a boltjukból bejelentkezők általában engedményeket kapnak, ám sajnos hazánkban még nem elterjedt ez a fajta reklámfogás. A FourSquare felhasználóinak száma 2010 folyamán 3400 százalékkal nőtt, mostanra 6 milliónál is több regisztrált taggal rendelkezik szolgáltatás.

 


A hozzá való kliensprogram minden fontosabb okostelefon-platformra elérhető, és mostantól a Nokia jóvoltából már a tőlük származó alapmobilokkal rendelkezők is használhatják a FourSquare-t. A még tesztelés alatt álló szoftver ingyenesen letölthető a finnek Beta Labs weboldaláról, és elméletileg az összes újabb S40-es mobillal kompatibilis. Beépített GPS nem szükséges a működéséhez, de aktív adatkapcsolat nélkül természetesen nem sokat ér.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.