Hirdetés

Már memóriakártyára is menthet a Play Music



|

Sikerült végre megvalósítani a sokak által régóta várt funkcionalitást.

Hirdetés

Örömhírrel szolgálhatunk a pár hete Magyarországon is elérhető Play Music mobilos felhasználóinak, ugyanis a zenei szolgáltatás androidos kliensprogramjának tegnap kiadott frissítését telepítve már lehetőség nyílik a belső háttértár helyett a memóriakártyára menteni az offline is hallgatni kívánt dalokat.

Hirdetés


Mindez elsősorban a belépő- és középkategóriás mobilok tulajai számára megváltás, hiszen MP3 formátum ide vagy oda, 2-6 GB szabadon elérhető kapacitást nem nehéz feltölteni zeneszámokkal. A problémát tetézte, hogy az újabb androidos készülékeken csak bajosan lehet az alkalmazásokat a memóriakártyára telepíteni (vagy arra utólagosan átmozgatni), így végső soron meglepő, hogy a Google idáig húzta a lehetőség elérhetővé tételét.


Természetesen ha a Play Music-ban havi előfizetéses konstrukció helyett albumokat és / vagy számokat vásárolt az ügyfél, akkor azokat eddig is le tudta tölteni MP3-ban, azaz némi pepecseléssel megoldható volt a microSD zenetárolásra való használata.


(Forrás: Android Police | Fotó: Daniel Sancho / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.