Hirdetés

Már teszteken látható a Google Pixel 7 prototípusa



|

A várhatóan ősszel megjelenő készüléket a kiválasztott Google-partnerek már kipróbálhatták.

Hirdetés

A Google legújabb okostelefon-szériájáról eddig elég keveset lehetett tudni, mindössze annyi volt biztos, hogy érkezni fog a hagyományos Pixel 7 és a Pixel 7 Pro modell is. Májusban valaki már árulta a készülékek prototípusát az eBay felületén, viszont ezúttal a hivatalosan a Google-től kapott modelleket tesztelhetnek egyesek.

Az egyik ilyen az Unbox Therapy csapata, akik a Google Pixel 7 és a Google Pixel 7 Pro prototípusokat is kipróbálhatták.

Hirdetés

A videóból kiderült, hogy a hagyományos Pixel 7 telefon 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel, a Pixel 7 Pro pedig 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel lesz elérhető. Mindkét készüléket a Google saját fejlesztésű Tensor chipje hajtja.

A dizájnt illetően megállapítható, hogy a Pixel 7 valamivel keskenyebb, mint a Google Pixel 6, a Pixel 7 Pro viszont kicsit rövidebb de szélesebb az elődjénél. Mindkét telefon elsődleges lencséje egy Samsung 50NO GN1 szenzor , de kapnak egy Sony IMX381 ultrawide lencsét is.

A hivatalos bemutatásra talán már nem kell sokat várnunk, ugyanis a Google tervei alapján a Pixel 7 telefonok még idén ősszel fognak megjelenni a globális piacon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.