Hirdetés

Már Windows 10 fut a csempés mobilok közel 5 százalékán



|

Enyhén szólva is meglepőek az AdDuplex szeptemberi statisztikái.

Hirdetés

A Windows Phone 8.1 platformot váltó Windows 10 Mobile az elkövetkező hetekben fog elkészülni, azonban a számítógépekre tervezett Windows 10-hez hasonlóan a megfelelő mobilokkal rendelkezők hónapok óta szabadon tesztelhetik az előzetes kiadását. Az első Windows 10 Mobile rendszerrel előtelepített Lumiákat október 6-án fogja bemutatni a Microsoft.

Hirdetés


Az in-app hirdetések megjelenítésével foglalkozó AdDuplex friss statisztikái alapján már most is meglepően népszerű a Windows 10 Mobile, az elmúlt hónapban a csempés mobilok 4,7 százalékán az instabil rendszer futott. Havi szinten 1,4 százalékos emelkedésről van szó, ugyanezen időszak alatt egyébként a Windows Phone 8.1 is képes volt 0,9 százalékkal növelni a részesedését. A korábbi rendszerek mind veszítettek a százalékos arányukból.


A Windows 10 Mobile részesedésének gyors növekedése elsősorban feltehetően az Insider programnak köszönhető, ám nem szabad elfelejteni, hogy a Microsofton belül finisébe érkezett az operációs rendszer, továbbá a hamarosan bemutatandó Lumia készülékek tesztelése.


(Forrás: Windows Central | Nyitókép: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.