Hirdetés

Márciusban jöhet a Samsung Galaxy S5



|

Újból egy minden tekintetben csúcsmobilra számíthatunk a gyártótól.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben határozottan emelkedésnek indult a Samsung következő csúcsmobljáról szóló pletykák mennyisége, amely nem meglepő annak fényében, hogy várhatóan nagyjából két hónapra vagyunk a bejelentésétől. A ZDNet dél-koreai kiadása belsős forrásra hivatkozva azt írja, hogy az előző pletykával ellentétben a Galaxy S5 nem a február végén megrendezésre kerülő Mobile World Congress-en válik hivatalossá, hanem egy márciusi sajtóeseményen.


Hirdetés


Ez hihetőbben hangzik a MWC-n való bejelentéses híresztelésnél, hiszen efféle horderejű termékek bemutatásakor a gyártók sejthetően meg kívánják szerezni a sajtó munkatársainak teljes figyelmét, plusz a másokkal való expós közösködés csökkenthetné az eseményük vélt vagy valós patináját. Ezen felül a február végi időpont állítólag technikai okból is korai a Samsung számára, amely egyébként a Galaxy S családból csak a második generációs modellt jelentette be Mobile World Congress-en.


A Samsung Galaxy S5 éppen pletykált specifikációi: 5,25 colos és 2560×1440 pixeles AMOLED megjelenítő, régiótól függően Exynos Octa vagy Qualcomm Snapdragon 805 lapkakészlet, 16 megapixeles hátlapi kamera, Android 4.4 operációs rendszer, modelltől függően műanyag vagy fém készülékház. A fémházas változat felára állítólag 150 euró lehet, így akár 800 euróba is kerülhet egy minőségibb borítású darab.


(Forrás: ZDNet, GSMArena, SamMobile)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.