Hirdetés

Márciustól rendelhető elő a Razer Edge



|

Windows 8 fut a gamereknek szánt, bivalyerős táblagépen.

Hirdetés

A Razer eredetileg Project Fionaként bejelentett, majd az idei CES-en Edge Pro néven már kész termékként demózott táblagépe hamarosan piacra kerül: a gyártó szerint a Windows 8-as tablet március elsejétől válik előrendelhetővé, sajnos a várható kiszállítási idejéről nem esett szó.


A gamereknak szánt, 10,1 colos és 1366×768 képpontos IPS érintőkijelzővel szerelt táblagép három verzióban lesz kapható: az Intel Core i5 processzorral és 64 gigabájtos háttértárral szerelt verzió 999 dollárba fog kerülni, míg 128/256 GB SSD-vel ellátott Intel Core i7-es modellek 1299 és 1499 dollárt kóstálnak majd. Az árakban sajnos nincs benne a tablet megkülönböztető jegyévé vált kontrolleres dokkolóegység, a kiegészítőt 249 dollárért külön lehet majd megvásárolni. A Razer Edge Próhoz elérhető lesz még egy klaviatúrával és 40 wattórás akkuval, továbbá egy sztereó hangkimenettel és HDMI-vel felturbózott dokkoló is, ilyen sorrendben 69 és 99 dolláros extrákról van szó.


A táblagép főbb, fentebb nem említett specifikációi: 8 GB DDR3-as memória, Intel HD 4000 + NVIDIA GeForce GT 640M LE GPU (utóbbi 2 GB önálló memóriával rendelkezik), Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, 2 megapixeles webkamera, 1× USB 3.0, 1× audio Jack, sztereó hangszórópár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.