Hirdetés

Máris foltozni kell a Snapdragon 820-at?



|

A Geekbench-en felbukkant egy javított verzió a processzorból.

Hirdetés

A Geekbench-en felbukkant egy teszt egy ismeretlen készülékről, Rain Rain A3000 kódnév alatt. Az érdekessége az, hogy egy áttervezett változatára épül a Snapdragon 820-nak. 

Hirdetés

Az oldalon a többi Snapdragon 820-as készülék "revision 1" jelzővel jelent meg, itt viszont "revision 2" látható. 

Az első, hivatalos bejelentett Snapdragon 820-as okostelefon a LeTV Le Max Pro volt, amely szintén a "revision 1" típussal operál. 

Az SoC négy Kryo maggal dolgozik, illetve egy Adreno 53-as GPU-val. 

Egyes pletykák szerint a Qualcomm még az év első felében be akar mutatni egy felújított, nyolcmagos változatot a processzorból. Állítólag a Samsung, a Huawei, a ZTE, a Sony és az LG is inkább ezt használná. 

Jelenleg nem tudni, hogy az áttervezett kiadás miben más - vannak találgatások, amelyek szerint már megint a túlmelegedés miatt kell foltozgatni a chipet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.