Hirdetés

Még a régebbi iPhone-ok is kaptak most egy fontos frissítést



|

A cupertinóiak az idősebb modellekre is gondolnak, a múlt heti iOS 14.5 után ezúttal iOS 12-höz érkezett update.

Hirdetés

Az iPhone-ok mellett szóló érvként gyakran elhangzik, hogy az Apple egész sokáig támogatja a mobiljai szoftverét, az ősszel kiadott iOS 14 például még a 2015-ös iPhone 6S-re is telepíthető. Időről időre azonban még ennél is régebbre nyúlnak vissza, ahogy azt most az iOS 12-höz kiadott legújabb frissítés is tanúsítja.

Az eredetileg 2018 őszén bemutatott rendszerhez nemrég 12.4.3 sorszámmal érkezett egy kisebb update, ami elsősorban biztonsági ráncfelvarrásként funkcionál, így az idősebb készülékek tulajdonosainak mindenképp érdemes telepíteniük.

Hirdetés

A frissítés egyúttal néhány memóriasérülést okozó problémát is javít, valamint optimalizálja a memória felhasználását, ami a régi, kevesebb RAM-mal bíró telefonokon különösen jól jöhet. A támogatott eszközök listáján az iPhone 5S-t, az iPhone 6-ot, az iPhone 6 Plust, valamint az iPad mini 2-t, az iPad mini 3-at és az első generációs iPad Airt találjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.