Hirdetés

Még futtat áruházon kívüli bővítményeket a Chrome



|

Május elsejétől él majd Windowson a biztonsági korlátozás.

Hirdetés

A Google tegnapi beszámolója alapján az eredeti hírekkel ellentétben a nemrég kiadott Chrome 33 böngésző Windows platformon futó verziója mégis hajlandó futtatni a nem Áruházból telepített bővítményeket. A felhasználó vagy harmadik felek által manuálisan installált kiegészítők automatikus tiltása most május elsején fog életbe lépni.
 

Hirdetés


A bevezetés elhalasztását a kiegészítők fejlesztői kérték, hiszen időt kívántak nyerni a beépülőik Chrome böngésző áruházába való eljuttatására, továbbá a felhasználóik figyelmének ezen változásra való felhívására. A módosítás kizárólag a stabil és béta windowsos kiadási csatornákat fogja érinteni, lévén a statisztikák alapján jelenleg csak Microsoft operációs rendszerén jelentenek hétköznapi problémát a kéretlen és kártékony beépülők.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.