Hirdetés

Még idén kézbe vehetjük az öt kamerával rendelkező Nokia X50-et?



|

Egy forrás azt állítja, hogy idén megjelenhet a gyártó új mobilja, és még specifikációkat is hozott.

Hirdetés

Már-már legendás mobilgyártónak számít a Nokia, hiszen számos emlékezetes készülékkel lepte már meg a fogyasztókat, elég csak az ezredforduló tájékán megjelent 3310-es, igencsak strapabíró modellre gondolni.

Habár mostanában leginkább már más gyártók uralják a piac ezen szegmensét, azért a finn vállalat továbbra is aktív, az elmúlt években is hozott nekünk új készülékeket, és lehetséges, hogy idén újabb meglepetéssel készül.

Hirdetés

A NokiaPowerUser információi szerint ugyanis már készül egy vadonatúj 5G-s Nokia telefon, ami valószínűleg a Nokia X50 lesz, és 2021 harmadik negyedévében jelenhet meg a piacon. A forrás szerint a mobil hátoldalán összesen öt kamera kaphat helyet, és 108 megapixeles lehet az elsődleges szenzor. Emellett a Zeiss által gyártott optikákra, és OZO Audióra is számíthatunk, tehát ezen a téren hasonlíthat a Nokia 8.3 5G-re.

A fentieken túl Snapdragon 775-ös chipsettel, és egy 6000 mAh-s akksival érkezhet az új Nokia mobil, ami 6,5 hüvelykes, 120 Hz-es QHD+ képernyővel rendelkezhet majd. Nyilván ezeket az információkat egyelőre csak pletykaként szabad kezelni, de elképzelhető, hogy a jövőben más források is megerősítik majd az értesüléseket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.