Hirdetés

Még mindig nagyon jól fogynak az iPhone 13 telefonok



|

Közeledik az új széria megjelenése, de az Apple legutóbbi készülékei változatlanul népszerűek a vásárlók körében.

Hirdetés

Az utóbbi időben sok minden kiderült az iPhone 14 technikai részleteit illetően, viszont az Apple legújabb okostelefon szériájának bemutatására még biztosan kell várnunk néhány hetet. A vállalat a tervek szerint egy szeptemberi eseményen fogja leleplezni az izgatottan várt modelleket, addig pedig maradnak a szivárogtatások és a találgatások.

Az iPhone 14 megjelenéséhez közeledve azonban megállapíthatjuk, hogy meglepően népszerű maradt a 13-as sorozat is, a legutóbbi beszámolók alapján még mindig nagyon jól teljesítenek ezek a készülékek a globális piacon.

Hirdetés

A JP Morgan elemző szakértője, Samik Chatterjee a Wave7 Research kutatása alapján megállapította, hogy az iPhone 13 jelentősen jobban teljesít a termékciklus végén - vagyis az új széria megjelenéséhez közeledve -, mint az előző termékcsaládok. A Wave7 Research alapján továbbá kiderült, hogy a korábbi termékciklusokhoz képest az iPhone 14 iránt jelenleg kisebb az érdeklődés, mint amire számítani lehetne.

Az iPhone 13 egyébként roppant népszerű modell, hiszen az Apple telefonjainak piacán 22%-os részesedést birtokol. Az iPhone 13 Pro Max 20%, a 13 Pro 16%, a 13 mini pedig 3% részesedéssel bír, a többi iPhone modell pedig 5%-on osztozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.