Hirdetés

Megállíthatatlan a mobilnet



|

Májusban 50 ezerrel nőtt az aktív felhasználók száma.

Hirdetés

Jó szokásához híven a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem sokkal a májusi általános mobilos jelentése után kiadta az ugyanerre a hónapra vonatkozó mobilnetes statisztikáját is. A szolgáltatók adatait összefésülve kiderült, hogy a kérdéses időszakban 55 ezerrel 1,503 millióra emelkedett hazánkban az előfizetések száma, míg az aktív felhasználók tábora 50 ezer plusszal elérte az 1,15 milliót.

 

 


A forgalmazásban részt vevő aktív előfizetések alapján az ötödik hónap nyertesének a T-Mobile tekinthető, hiszen 48,64-ról 49 százalékra nőtt a szolgáltató részesedése, míg a Telenoré 23,95-ról 23,65 százalékra, és Vodafoné 27,41-ról 27,36 százalékra csökkent.

 

 


Az ötödik hónapban a T-Mobile ügyfelei az előző havi 571 ezer után 604 ezer GB adatot forgalmaztak, a Telenor klienseinek forgalma 425 ezer GB-ról 426 ezer GB-ra nőtt, míg a Vodafone-t választók az előző havi 312 ezer után májusban 347 ezer GB adatot töltöttek le és -fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.