Hirdetés

Megérkezett a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge szeptemberi frissítése



|

A biztonsági frissítések mellett többek között új Galéria app is van a csomagban.

Hirdetés

Megérkezett a Samsung Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékek kártyafüggetlen változataira a szeptemberi biztonsági frissítés, legalábbis Európában. 

Hirdetés

A firmware verziója az XXU1BPHJ, és nem csak biztonsági javításokat, egyéb újdonságokat is tartalmaz. A jelek szerint a Galaxy Note 7-ről megismert új Galéria appot is beletették, illetve a támogatást a Samsung Cloudhoz, ami szintén a Galaxy Note 7-en jelent meg elsőként. 

Mivel teljes változtatási lista nincs, ezért pontosan nem tudni, hogy milyen egyéb újdonságok kerültek még a Samsung mostani frissítésébe. 

Aki mindenesetre megfelelő kiadású készülékkel rendelkezik, az a Beállításokon keresztül manuálisan is kezdeményezheti a szoftverfrissítést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.