Hirdetés

Megérkezett a MeeGo 1.1



|

A rendszer minden platformon egy lépéssel közelebb került a használhatósághoz.

Hirdetés

A MeeGo fejlesztői tegnap minden célplatformra kiadták az operációs rendszer 1.1-es verzióját - van kimondottan okostelefonokra, járművek fedélzeti számítógépére, és netbookokra fejlesztett variáns is. Ezek közül talán mobilos változat emelkedik ki, hiszen ebben hajtották végre a legtöbb látványos újítást.

 


Természetesen mindegyik verzióba kerültek új funkciók, és a kezelőfelületükön is csiszoltak - sajnos nem kaptunk pontos listát a változásokról, de például a mobilos változatban módosítottak videohívásokra tervezett képernyőn, az SMS-felületen, továbbá javítottak a webböngészőn, a médialejátszón, és a csatlakozás-kezelőn.


A Nokia N900 tulajok mostantól félhivatalosan is képesek dual-bootoltatni a rendszert a Maemo mellett: csupán le kell tölteniük az OS-t, és a fájlokat ki kell másolniuk egy memóriakártyára - a pontos utasítások itt olvashatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.