Hirdetés

Megérkezett a multitasking az iPadre



|

Állítólag az új iOS úgy fut az iPhone 3G-n, mint a hármas főverzió korában.

Hirdetés

Az Apple munkatársai már jó ideje serényen dolgoztak az iOS 4.2-es verzióján, amely a hónap elején vált Gold Master jelzésűvé - ez a kiadás előtti utolsó tesztváltozat, ha minden rendben megy, akkor csak átcímkézik, és letölthetővé teszik.

 

Apple iPad
Apple iPad

 


Sajnos ezúttal porszem került a gépezetbe, az utolsó pillanatban előbukkant néhány Wi-Fi-vel kapcsolatos probléma, amelyek miatt mára csúszott a frissítés kiadása. A kellemetlenség ellenére megérte várni rá, főképp az iPad-tulajdonosok örülhetnek, hiszen az iOS 4.2 telepítése után végre elérhetővé válik számukra is a párhuzamos programfuttatási lehetőség.

 

Apple iPhone 3G

 


Nem kevésbé lehetnek boldogok az iPhone 3G/3GS készülékek birtokosai sem, hiszen az előzetes tesztek alapján az operációs rendszer teljesítménye látványosan javult, körülbelül az iOS 3-mas változatával van párban.


Akad néhány egyéb újítás is, többek közt bemutatkozott az AirPrint és az AirPlay: előbbi vezeték nélküli nyomtatást tesz lehetővé a kompatibilis printerekkel, míg utóbbival szintén kábelek nélkül lehet multimédiás tartalmakat megosztani az almás cég megfelelő kütyüi közt.


Az Apple iOS 4.2 már telepíthető az iTunes segítségével, kompatibilis hardverek: iPad, iPhone 3G/3GS/4, iPod Touch (második generációtól kezdve).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.