Hirdetés

Megérkezett a Samsung Star utódja



|

Kapacitív érintőképernyő, és Wi-Fi is került a nagysikerű készülék ráncfelvarrt változatába.

Hirdetés

A nagyobbik koreai mobilgyártó hatalmasat robbantott a Star névre hallgató, olcsó érintőkijelzős mobiljával: december végén közölték, hogy világszerte 30 milliónál is többet értékesítettek belőle másfél év alatt. Különösen ennek fényében nem ért senkit meglepetésként a Star II (S5260) bejelentése, az utód természetesen hozza a minimálisan elvárható újításokat.

 

Samsung Star II S5260
Samsung Star II S5260

 


Tulajdonképpen három észrevehető módosításról van szó: egyrészt változott a külcsín, másrészt ugyan az érintőkijelzője maradt 3 colos és 240×400 pixeles, ám az új modellben már kapacitív a panel. A harmadik újdonság a kommunikációs képességei közt bújik meg, ugyanis a Bluetooth 3.0 mellé Wi-Fi 802.11n is került - sajnos 3G/HSDPA továbbra sincs.


Egyéb specifikációk: 3,15 megapixeles kamera, gyorsulásmérő, FM-rádió, szabványos hangkimenet, 30 MB háttértár, microSD-foglalat, TouchWiz 3.0 kezelőfelület, 1000 milliamperes akku, 94 grammos tömeg, 107,5 × 54 × 12,4 milliméteres méret. Az európai forgalmazása februárban indul, a várható áráról még nem kaptunk hivatalos tájékoztatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.