Hirdetés

Megérkezett a Sony Ericsson W810i



|

Hirdetés

A négysávos (850/900/1800/1900 Mhz) W810i Walkman egy elegáns zenelejátszó, amelyben minden megtalálható, amire mobil zenei igényeinek kielégítéséhez szüksége lehet. Egy könnyedén használható Walkman digitális zenelejátszó az előadók számára mappákkal, és testre szabható lejátszási listákkal. Az 512 MB Memory Stick PRO Duo kártya elegendő memóriát biztosít akár húsz teljes hosszúságú audio CD tartalmának tárolásához is. A belső memória 20 MB-ra csökkent. A W800-hoz képest fizikuma alig változott, méretei 100 x 46 x 19.5 mm, súlya 99 gramm.
A kiváló hanghatás eléréséhez rendelkezésére áll egy sztereo headset. A W810i rendelkezik RDS funkcióval bővített FM rádióval is. A W810i készletében található Disc2Phone zenemásoló szoftver segítségével zenéket tölthet át kedvenc CD-iről vagy számítógépe zenei mappáiból telefonjára. A beépített 2 megapixeles, automatikus fókuszálású kamerával kiváló fotókat készíthet, és a W810i video funkciójával bármely eseményt megörökíthet.
Az EDGE technológia felgyorsítja a mobil internetes szörfözést (WAP 2.0 xHTML böngésző) a teljes funkcionalitású böngésző segítségével pedig bármelyik weboldalt megtekintheti. Az SMS üzenetekhez hasonlóan küldhet szöveget, képeket, videókat és zenéket bármely másik telefonra vagy e-mail címre. A W810i teljes funkcionalitású e-mail kliense segítségével bárhonnan elérheti postaládáját.
A telefon fehér és fekete színben lesz elérhető. A W810i az idei év első felében fog megjenni, ára egyelőre ismeretlen. A gyári adatok szerint 380 óra készenléti és 8 óra beszélgetési időre lesz képes az akkumulátora.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.