Hirdetés

Megérkezett Európába a Milestone XT720



|

Néhány napon belül elérhető lesz az Egyesült Királyságban a Motorola felsőkategóriás okostelefonja.

Hirdetés

Az amerikai gyártó január végén jelentette be Dél-Koreában a Motoroi XT720 jelű, androidos okostelefonját, amely végre Európába is megérkezett. A magyar forgalmazásáról még nincs információ, azonban az Egyesült Királyságban június 11-től kezdve lesz előrendelhető - sajnos az ára még nem ismert.

 

 

A koreai és az európai verzió közt csak néhány különbség van: utóbbiban nincs T-DMB tuner, továbbá négysávos GSM-hálózaton működik. Támogatja a 7,2 megabites HSDPA-t, az 5,76 Mbit-es HSUPA-t, a Bluetooth 2.1-et, a Wi-Fi-vezérlő pedig DLNA-kompatibilis.

 

 

A multitouch érintőkijelzője 3,7 colos, a felbontása 480×854 pixel. Érdekes módon ez az első androidos készülék, amelybe a 8 megapixeles, autofókuszos kamera mellé Xenon-vaku is került. Videót HD720p-s felbontásban is képes rögzíteni, 24 képkocka/másodperces sebesség mellett.

 

 

További specifikációk: gyorsulásmérő, távolságérzékelő, A-GPS, szabványos hangkimenet, RDS-es FM-rádió. A processzora 600 megahertzen ketyeg, 256 MB RAM és 512 MB ROM mellett, a szabadon felhasználható háttértár kapacitása 150 megabájt - a bővítése akár 32 GB-os microSD-vel is lehetséges. Méretei: 116 x 60,9 x 10,9 mm, a tömege az 1390 milliamperes akkuval együtt 160 gramm. Jelenleg 2.1-es Android fut az XT720-on, de a jövőben feltehetően frissíthető lesz majd a 2.2-esre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.