Hirdetés

Megérkezett hazánkba a hajlított kijelzős LG G Flex



|

Pontosabban szólva a hivatalos értékesítés kezdődött meg.

Hirdetés

Ugyan a világ második hajlított érintőkijelzővel ellátott mobilja már jó ideje beszerezhető Magyarországon, azonban az LG hazai képviseletének tájékoztatása szerint a héten megkezdődött a hivatalos forgalmazás is. A bejelentés alapján a Telenor és T-Mobile szolgáltatóktól egyaránt beszerezhető a G Flex, bár hírünk írásának idején csak az utóbbi webshopjában volt megtalálható, méghozzá konstrukciótól függően bruttó 120-218 ezer forintos áron.
 

Hirdetés


„Az LG G Flex homorú kialakításának köszönhetően beszélgetés közben csökken a száj és a mikrofon közötti távolság a hagyományos készülékekhez képest, így jobb hangminőséget eredményez. A hajlított forma a hagyományos, sík okostelefonokhoz képest 3 dB-lel növeli a hangerőt. Az ívelt készülék határozottabban simul a kézbe, és a nadrágok farzsebében is sokkal kényelmesebben elfér” – olvasható a sajtóközleményben.


Az LG G Flex további érdekessége, hogy a hátlapjának különleges bevonata képes önmagától eltüntetni a kisebb karcolásokat, ezzel a megszokottnál tovább újszerűnek tűnő állapotban tartani a felületét. A hajlított okostelefon oldalain nincsenek gombok, az LG G2-höz hasonlóan a hátlapon találhatóak a hangerőszabályzók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.