Hirdetés

Megfizethető áron nyújt 5G-s teljesítményt és prémium funkciókat a Samsung Galaxy A22 5G



|

A Samsung új készüléke hamarosan Magyarországon is megvásárolható lesz.

Hirdetés

A Samsung hivatalosan is leleplezte 5G-s családjának legújabb tagját, a Galaxy A22-t, ami pénztárcabarát árával kiváló választás lehet azoknak, akik nem szeretnének vagyonokat fizetni egy mobilért, ám mégis igényt tartanak bizonyos ütős funkciókra. Az 5G már alapvetően nagy pozitívumnak tekinthető, ám a gyártó újdonsága arra is alkalmas, hogy kedvenc mobilos játékainkat pörgessük rajta, vagy lenyűgöző fotókat lőjünk a segítségével.

Hirdetés

A Samsung Galaxy A22 5G 6,6 colos FHD+ Infinity-V kijelzőt kapott, a 90 Hz-es frissítési ráta pedig alaposan felturbózhatja a játékélményt, de streamelésnél is jól jöhet. A mobilban egy 5000 mAh-s aksi található, a 48 MP-s főkamera mellett pedig elérhető még egy 5 MP-s ultraszéles látószögű, valamint egy 2 MP-s mélységérzékelő kamera is. Az előlapi szelfikamera 8 MP-s teljesítményt kínál. A további sokoldalú funkciókról pedig a One UI Core 3.1 rendszer gondoskodik.

Az új készülék három színben lesz elérhető, így kedvünk szerint válogathatunk az Élénk szürke, az Élénk fehér, illetve az Élénk lila között. A tervek szerint a Samsung Galaxy A22 5G július 21-én jelenik meg Magyarországon, 95 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.