Hirdetés

Oppo Neo 7: a megfizethető dizájnmobil



|

Érdekes piaci szegmenst talált magának a kínai gyártó.

Hirdetés

Az elmúlt években számos kínai mobilgyártónak sikerült nemzetközi ismertséget és elismertséget szerezni, az egyik közülük az Oppo. A vállalat egyszerű taktikát alkalmaz, a készülékei szimplán remek ár-érték aránnyal rendelkeznek. Éppen ezért is okozott kisebb meglepetést a ma bejelentett Neo 7 nevű készülék: ugyan a 200 dollár alatti kezdőárával nyilvánvalóan a belépőkategóriát célozza, azonban hardveresen mintha egy árnyalattal alatta lenne az elvárhatónak.

Hirdetés


Az Oppo Neo 7-et kicsit jobban szemügyre véve azonnal érthetővé válik a kompromisszum oka: a vállalat célja lényegében egy belépőkategóriás dizájnmobil készítése volt, az IPS panelt és magasabb kijelzőfelbontást becserélték a tükröződős hátlapra és fém oldalkeretre. Ez nem azt jelenti, hogy a telefon ne érné meg az árát, de rámutat arra, hogy a megfizethető mobilok piacán is van némi mozgástér a specifikus fogyasztói igények kielégítésére. Ügyes lépésről van szó, hiszen a pénztárca vastagságától függetlenül van aki számára inkább fontos az elegáns megjelenés, mint a magas felbontású megjelenítő.


A készülék 2015. október 28-án elsőként Indiában kerül piacra, az európai forgalmazását egyelőre nem erősítette meg az Oppo.


Oppo Neo 7 specifikációk:

- HSPA+, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, A-GPS, LTE a drágább modellben
- Érintőkijelző: 5 hüvelyk, 960×540 pixel, TFT LCD
- Előlapi kamera: 5 MP
- Hátlapi kamera: 8 MP, autofókusz, vaku
- Négymagos és 1,4 GHz-es CPU, Qualcomm Snapdragon 410
- 1 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár
- Color OS 2.1 (Google Android 5.1)
- Akku: 2420 mAh
- Súly: 141 gramm
- Méret: 143 × 72 × 7,6 mm


(Forrás: GSMArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.