Hirdetés

Megint nagy képernyőt ígért az LG G6



|

Az LG új meghívója ismét az LG G6 szokatlan arányú, 9:18-as képernyőjét reklámozza.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8 nem jön az MWC-n, a Huawei P10-et remélhetjük, az LG G6 viszont biztosan bemutatkozik. Az LG ezt újfent megerősítette

Hirdetés

A dél-koreai cég újabb meghívója ezúttal is felhívja a figyelmet a február 26-i bejelentésre, illetve a szokatlan képaránnyal rendelkező nagy kijelzőre. Az 5,7 hüvelykes panel 1440 x 2880-as felbontást kap majd, 9:18 oldalarányokkal. Az LG egyelőre Full Visionnek nevezi a kijelzőt. 

Az elmúlt napokban rengeteg kép szivárgott ki a G6-ról, amelyek alapján a képernyő kerete igazán vékony lesz. A szóbeszéd alapján a G6 március 10-én jelenik meg Dél-Koreában, és április 7-én Amerikában. 

A szokatlan kijelző mellett USB-C-t, Snapdragon 821-es SoC-t, vízálló házat és dupla hátlapi kamerát kínálhat az LG G6, természetesen gyárilag Android Nougattal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.