Hirdetés

Megint rekordot döntött az Apple



|

20 milliónál is több iPhone talált gazdára az utóbbi három hónapban.

Hirdetés

Az Apple tegnap nyilvánosságra hozta az idei harmadik üzleti negyedévére vonatkozó pénzügyi jelentését, természetesen Jobs vállalata ezúttal sem okozott csalódást. A június 25-tel véget ért időszakban 28,57 milliárd dolláros bevételt könyveltek el az almások, amely rekordösszegű, 7,31 milliárd dolláros tiszta nyereséget jelent.


A legnépszerűbb almás kütyü továbbra is az iPhone volt, amelyből 20,34 millió egységet adtak, ez 142 százalékos növekedést jelent az egy évvel ezelőtti azonos időszakhoz képest. A szintén népszerű iPadből 9,25 milliót sikerült értékesíteni, amely 183 százalékos plusz a tavalyi harmadik negyedévhez viszonyítva.


Asztali és hordozható számítógépekből összesen 3,95 millión sikerült túladnia az Apple-nek, ez szolid 14 százalékos növekedés az egy évvel ezelőttihez képest. A tájékoztató egyetlen negatív elemét az iPodok jelentik, a 20 százalékos keresletcsökkenés miatt „csupán" 7,54 millió zenelejátszót sikerült értékesítenie az almás cégnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.