Hirdetés

Mégis érkezhet a Samsung Galaxy S21 FE, de csak jövőre



|

Megbízhatónak tűnő szivárogtatótól érkeztek friss információk.

Hirdetés

Sokáig kérdéses volt, hogy érkezik-e a Samsung Galaxy S21 szériához is Fan Edition modell, aztán egyre inkább úgy tűnt, végül nem lesz ilyen.

Picit később megint változás történt, és az a hír érkezett, hogy a 2022-es CES-en kerülhet bemutatásra a mobil, de lehetséges, hogy nem kell a rendezvényig várnunk a leleplezésre.

Hirdetés

Egy jól ismert szivárogtató, Jon Prosser ugyanis arról írt a Twitteren, hogy 2022. január 4-én kerülhet sor arra a Galaxy Unpacked eseményre, amely során bemutatkozik a Galaxy S21 FE is. Elvileg nem lesz előrendelési időszak az új okostelefon kapcsán, viszont ha hihetünk Prossernek, akkor már január 11-én meg is érkezik az S21 széria friss tagja.

A Twitteren tevékenykedő szivárogtató ezen felül azt is elárulta, hogy a Samsung Galaxy S22 széria február 8-án mutatkozhat be, ugyanezen a napon elindulhat az előrendelés, 18-án pedig már kézbe is foghatják a mobilt az új tulajdonosok.

Egyelőre érdemes Prosser információit a megfelelő óvatossággal kezelni, de jó esély van rá, hogy végül igaza lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.