Hirdetés

Megjött a Google Reader Androidra



|

Végre elkészült a hírforrás-olvasó natív verziója.

Hirdetés

A Google tegnap csendben bejelentette, hogy letölthetővé vált a népszerű webes RSS-olvasójukhoz a natív, Androidon futó kliensprogram. A szoftver természetesen ingyenesen használható, viszont minimum a platform 1.6-os verzióját igényli.

 

Google Reader for Android
Google Reader for Android

 


Funkcionalitás tekintetében természetesen hozza az elvárható minőséget: kijelzi az olvasatlan elemek számát, a követett ismerősök frissítéseit, működik a megosztás, és a csillagozás is. Ezen felül képes több fiókot kezelni, szinkronizálni a beállításokat, keresni a tartalmak közt.


A keresőcég munkatársai a bejelentésben felhívták a figyelmet néhány kevésbé egyértelmű lehetőségre is: például a beállításokban engedélyezni lehet a hangerőgombokkal való léptetést az elemek közt, ráadásul egy aktív bejegyzésre állva annak linkét át lehet küldeni a telefonra telepített másik programnak. Szintén hasznos lehet, hogy egy hírforráson/mappán való hosszú érintéssel szerkeszteni lehet annak tulajdonságait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.