Hirdetés

Megjött a legújabb Android a Nexus One-ra



|

Ezzel párhuzamosan a Nexus S tulajok is telepíthetik a 2.3.3-at.

Hirdetés

A Google december elején mutatta be az Android 2.3-as változatát, ám az operációs rendszer a Nexus One-ra koránt sem érkezett meg olyan sebességgel, mint az előző verziók. A cég akkoriban néhány hét türelmet kért a tulajoktól, ám vélhetően senki sem gondolta volna, hogy február végéig kell várni rá.

 

Google Nexus One
Google Nexus One

 


Időközben a vállalat bejelentette az Android 2.3.3-as verzióját is, amely továbbra is Gingerbread kódnevet viseli, és főként NFC-s fejlesztéseket tartalmaz a szokásos hibajavításokon kívül. Ez a változat vált most elérhetővé a Google mindkét telefonjára, így a cég összhangba hozta a készülékein futó szoftverek verzióit.

 

 


Fontos még, hogy a frissítés telepítése után a facebookos ismerősök el fognak tűnni a Nexus S telefonkönyvéből: a Google szerint Zuckerberg birodalmának androidos kliense az adatokat nem az erre a célra kialakított API segítségével helyezte el a kontaktok közt, így azokról nem lehetett biztonsági mentést készíteni. Ez az új tiltás a tájékoztatás szerint több felsőkategóriás mobilon is be lesz vezetve a jövőben, ám például a Nexus One-t nem érinti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.