Hirdetés

Megjött az Android 2.3 a Desire-re



|

A legtöbb felhasználónak nem fog tetszeni a frissítés.

Hirdetés

A tajvani gyártó tegnap elérhetővé tette a még mindig népszerű Desire készülékére az Android 2.3-at, ám a szoftvert telepíteni kívánók többsége jobban teszi, ha marad a régi firmware-nél. Meglepő módon a ROM kizárólag a HTC fejlesztői weboldaláról tölthető le, így az átlagos felhasználók legfeljebb a sajtóból értesülhetnek a létezéséről.

 

 


Ennek oka, hogy a gyártó eltávolította a komplett Sense kezelőfelületet a szoftverből, ráadásul a tájékoztatás szerint egyes ügyfeleknél az SMS/MMS funkciók sem fognak működni. Összességében érthető, hogy ilyen körülmények közt a HTC miért nem teszi mindenki számára elérhetővé a „javítást”, ám egyben meg is kérdőjelezi annak létjogosultságát.


Aki feltétlenül frissíteni szeretné a készülékét, annak inkább a CyanogenMod használatát javasoljuk, bár természetesen ennek telepítéséhez szükséges némi szakértelem, ráadásul a művelet az esetlegesen még meglévő garancia elvesztésével jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.