Hirdetés

Megjött hazánkba az olcsó Vodafone Smart 4 Mini



|

Kártyás csomagban csak 24 990 forintba kerül az okostelefon.

Hirdetés

Közel egy hónappal ezelőtt a Vodafone brit kirendeltsége bejelentette a legújabb filléres okostelefonját, mától pedig a magyarországi forgalmazás sem kérdéses: a Smart 4 Mini immáron itthon is kapható, a szolgáltató webshopjából feltöltőkártyás csomaggal bruttó 24 990 forintért rendelhető meg.
 

Hirdetés


Ennyi pénzért cserébe papíron korrekt ajánlatnak tűnik a készülék: az érintőkijelzője 4 colos és 800×480 pixeles, a fixfókuszos hátlapi kamerája 3.2 megapixeles, a MediaTek lapkakészletében kétmagos és 1,3 gigahertzes processzor dolgozik, a memóriája 512 MB kapacitású, a bővíthető háttértára pedig 4 gigabájtos.


A Vodafone Smart 4 Mini további specifikációi: Google Android 4.2.2 operációs rendszer, HSPA+ modem, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n, A-GPS, FM rádió, szabványos hangkimenet, 1400 milliamperes akku, 117 grammos súly, 122 × 64 × 12.3 mm-es méret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.