Hirdetés

Megjöttek az új vízalatti Sony appok



|

Megjelent a legújabb hat applikáció a Sony víz alatt is működő okostelefonjaihoz.

Hirdetés

Az egyik legmenőbb tulajdonsága a Sony okostelefonjainak új zászlóshajóinak, hogy víz alatt is működni tudnak. Természetesen ez nemcsak azt jelenti, hogy kibírnak néhány csepp fröccsenő nedvességet a strandon, hanem akár búvárkodás közben is magunkkal vihetjük őket. A japán cég végre elkészítette a legújabb hat, kifejezetten vízalatti használatra optimalizált applikációját. Ezek nagyobb része nem több pusztán apró játéknál, a Sony WaterDetection szoftver segítségével azonban funkcióik megváltoznak, ha a telefon elhagyja a szárazföldet.

 

Hirdetés

 

A Sony Xperia Z és Z1S modelleknél elérhető első Underwater Apps programok:

-Goldie: virtuális uszonyos, ami partra vetett hallá változik, ha a telefon nincs vízben
-Photo Lab: meglévő fotóinkat különféle effektekkel, víz alá merítve módosíthatjuk
-Plantimal: egy magot elültetve, rendszeresen öntözve növényt növeszthetünk
-Rainy-oke: karaoke app az esőben éneklést utánozva
-Sink Sunk: játék egy tengeralattjáró pilótájaként, elindulni a telefon víz alá dugásával tudunk, a légtartályt pedig kiemelkedve tölthetjük fel
-Tiny Umbrella: apró szórakozás egy virtuális esernyővel

A vízalatti applikációk a Google Play kínálatából tölthetők le, miközben a Sony a külsős fejlesztőket is a WaterDetection funkció kihasználásra biztatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.