Hirdetés

Megkapta az offline lejátszási funkciót a Netflix



|

Csak Android és iOS rendszereken vehető igénybe a funkció.

Hirdetés

A hazánkban körülbelül egy éve elérhető Netflix egyik legsúlyosabb hétköznapi problémáját az offline lejátszás hiánya jelentette, sokan szerették volna például a tömegközlekedési eszközökön zötykölődve sorozatnézéssel eltölteni az időt. Ezeken általában nincs Wi-Fi, ott pedig még nem tartunk, hogy mobilneten keresztül olcsón megoldható volna az óriási adatforgalommal járó videózás.


Hirdetés


A Netflix ma bejelentette, hogy az Android és Apple iOS rendszerű kliensprogramjának legújabb verziójával az ügyfelek már le tudják tölteni teljesen offline megtekintésre a tartalmakat. A netkapcsolat nélküli megtekintési lehetőség momentán csak a Netflix egyes saját gyártású műsorainál érhető el, ám a vállalat ígérete szerint hamarosan minden egyes a szolgáltatásban nézhető műsornál aktiválják majd a lehetőséget.



Egyelőre nem tudni, hogy számítógépeken valaha elérhetővé válhat-e az offline lejátszás.


(Forrás: The Verge, Netflix)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.