Hirdetés

Megkezdődött a három iPhone 7 gyártása



|

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus mellett egy iPhone 7 Pro is érkezhet most szeptemberben.

Hirdetés

A Mobipicker forrásai tudni vélik, hogy a Pegatron és a Foxconn megkezdte az iPhone 7 gyártását. Egészen pontosan három eltérő iPhone 7 gyártását. 

Hirdetés

A jelek szerint idén szeptemberben az iPhone 7-et és az iPhone 7 Plust kiegészíti majd az iPhone 7 Pro (vagy iPhone 7 Plus Premium). 

Korábbi pletykák szerint a nagyobb modelleken vagy a prémium kiadáson két hátsó kamera lesz. Az egyik 12 megapixeles kamera optikai képstabilizálással villoghat, míg a második 2-3-szoros optikai zoommal. 

Több forrás is megerősítette, hogy az iPhone 7 nem lesz szenzációs újdonság, és igazából vonzó választás sem a mezőnyben. A spekulációk alapján az Apple 2017-re, az iPhone tizedik évfordulójára tartogatja a nagy megújulást (az iPhone 7S kimarad). 

A 2017-es változatról úgy hírlik, hogy a teljes előlapja kijelző lesz, a TouchID szenzorát pedig a kijelzőben helyezik el, akárcsak a hangszórókat és az előlapi kamerát. Rendre előkerül a hajlított AMOLED-képernyő híre is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.