Hirdetés

Megkezdődött a munka a Windows 10 Redstone 3 frissítésen



|

A jelek szerint elkészült a következő frissítés első belsős tesztelői buildje.

Hirdetés

Ugyan a Microsoft hivatalosan még nem erősítette meg, azonban a hírek szerint a Windows 10 várhatóan áprilisban kiadásra kerülő Creators Update frissítése a közelmúltban funkcionálisan véglegesedett, így a kiadásáig hátralévő néhány hétben már csak hibajavításokat és apró-cseprő reszeléseket végeznek rajta a Microsoft munkatársai.


Hirdetés


Az eddig megbízhatónak bizonyult Buildfeed értesülései szerint a héten két érdekes változás is történt a Microsoft szoftverfordító infrastruktúrájában. Az eredetileg Redstone 2 kódnéven ismert Creators Update átkerült az "rs_prerelease"-ből az "rs2_release" kiadási csatornába, így innentől kezdve az utóbbiból kapják az előzeteseket az insiderek, továbbá a rendszer stabil változatára frissítő végfelhasználók is ebből a branch-ből tölthetik majd az operációs rendszert.



Ettől függetlenül az "rs_prerelease" csatorna sem marad üresen, a Microsoft ezt használva fordította le a Windows 10 build 15141-et. Ez a verzió már nem a Creators Update, hanem az utána következő Redstone 3 frissítés része; a legelső konkrét Redstone 3 buildről van szó.


Egyelőre keveset tudunk frissítésről: a Redstone 3 talán a májusi BUILD 2017 konferencián mutatkozhat be, a stabil kiadása valamikor az idei év végén válhat elérhetővé, továbbá az eredetileg a Creators Update-be tervezett "My People" kommunikációs funkció mellett Neon dizájnos kezelőfelülettel újíthat.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.