Hirdetés

Megkínozták a BlackBerry Privet



|

A videóból kiderül, tűzálló-e az androidos készülék.

Hirdetés

A JerryRigEverything nevű YouTube-csatorna arról ismert, hogy alapos stresszteszteknek és sokszor agyament kínzásoknak veti alá a legújabb okostelefonokat. A mostani áldozat a BlackBerry Priv. 

Hirdetés

A kijelző strapatesztjén kulcsokat, aprópénzt és homokot is bevetett a csatorna készítője. Sajnos rossz hír, hogy a kamera védőlencséje elég rosszul bírja az effajta tárgyakat, és nagyon könnyen karcolódik. 

Bár a QWERTY-billentyűzet is könnyedén megsérül, alatta van egy gumiréteg, ami nem engedi bejutni a koszt. 

Hogyan bírja az AMOLED kijelző a tüzet? A pixelek kifehéredtek, de miután elvették a gyújtót, visszaváltoztak feketére, és minden jól működött. Más készüléknél ez a teszt végleges károsodáshoz vezetett. 

A hajlításos teszten nem sokra jutottak a Privvel, az ugyanis a két egymáson csúszó rész miatt nagyon könnyen meghajlik. Kihúzott billentyűzettel még két ujjal is komoly kárt lehet tenni a készülékben. 

Összességében senkinek nem kell majd félni, ha nem akarja kínozni a készüléket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.