Hirdetés

Meglepő dizájnnal érkezhet az iPhone 8



|

Állítólag az eredeti iPhone előtt tisztelegne az Apple, ezért nem lapos, hanem vízcsepp alakú dizájn mellett dönt.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy készül az alaposan áttervezett iPhone 8, és minden nap előkerül róla egy újabb pletyka is. Egy dolog azonban biztos: egyelőre senki nem tudja, milyen lesz a végleges dizájn. 

Hirdetés

A dél-koreai ETNews azonban talán olyan információra tett szert, amelynek épp ehhez van közve. 

Az Apple állítólag az eredeti iPhone és az iPhone 3G előtt szeretne tisztelegni, ezért ezúttal nem a lapos dizájnt hajszolja, hanem inkább a lekerekített, vízcsepp alakot veszi alapul, ezúttal 3D-s üvegpanellel, modern és vékony házzal. 

Ez azt jelenti, hogy az iPhone 8 enyhe íveket kapna minden oldalán, és valószínűleg egy asztalra téve billegne is kissé. 

Az ETNews alapvetően lapos kijelzőt is emleget az iPhone 8-hoz, tehát egyre többen tudják úgy, hogy nem lesz a Galaxy S8-hoz hasonlóan lekerekítve a széleken a forradalmi iPhone képernyője. 

Az Apple tőzsdei árfolyama eközben rekordmagasságokba emelkedett, és a 140 dolláros határt is áttörte. Mindennek hátterében a közelgő új termékek (iPadek) állnak, továbbá az, hogy egyre több elemző és forrás szerint az Apple hamarosan a kiterjesztett valóság királya lesz, ebben pedig az iPhone 8 is részt vállal. Nagy valószínűséggel ezek a pletykák egészen őszig erősödnek, aminek köszönhetően még tovább szárnyal majd az Apple a tőzsdén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.