Hirdetés

Meglepően jól fogy a Samsung okosórája



|

A dél-koreai gyártó rácáfolt a kritikusokra: két hónap alatt több mint 800 ezer Galaxy Gear-t szállítottak ki.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a szakma erősen kritizálta a Samsung okosóráját, a cég két hónap alatt több mint 800 ezer Galaxy Geart szállított ki. A Reuters keddi cikkében a dél-koreai gyártó illetékeseit idézve „a világ legnépszerűbb okosórájának” nevezte az IFA-n bemutatott eszközt.

Az eladások állítólag még a menedzsment várakozásait is túlszárnyalták – nem is beszélve az elemzőkéről. A Gear népszerűségéhez valószínűleg nagyban hozzájárult, hogy a vállalat komoly árkedvezményeket adott azoknak a fogyasztóknak, akik Samsung okostelefont is vásároltak az okosóra mellé.

Hirdetés

A Samsung a marketingre is szép összegeket költött: a Galaxy Gear kampányába ismert divatházakat és celebeket is bevontak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.