Hirdetés

Megőrülünk a Samsung Galaxy S5-ért



|

Kétszer annyi Samsung Galaxy S5-öt veszünk, mint amennyi Galaxy S4-et tavaly.

Hirdetés

Amennyiben általánosságban is helytállóak az eddig napvilágot látott számadatok, akkor valósággal megőrülünk a Samsung legújabb zászlóshajójáért, a Galaxy S5-ért. A készülékből kétszer annyi fogyott már az első napon, mint a Galaxy S4-ből, ráadásul 10-ből 9 telefont 4G-s szerződéssel visznek el az emberek. 

Hirdetés

Brit kereskedők adatai szerint már a legelső napon több mint kétszer annyi Galaxy S5-öt vittünk haza, és a statisztikák szerint az előrendelések száma is jelentős mértékben magasabb volt most, mint 2013-ban. A Carphone Warehouse a készülékek 95 százalékát, a Phones 4U a 99 százalékát tudta eladni 4G-s szerződés mellett, ami a briteknél (és máshol is) hihetetlenül jónak számít. 

A Samsung ezzel megnyugodhat és örülhet is egyszerre. A Galaxy S4 bár anno egy hónap alatt 10 milliós darabszámban fogyott, mégsem tudta felforgatni a világot, mint az elődjei. Úgy tűnik, a Galaxy S5-nek ez sikerülhet. A Samsung termékstratégiáért felelős alelnöke, Yoon Han-kil hivatalosan is megerősítette, hogy a Galaxy S5-ből sokkal többet tudnak eladni, mint az S4-ből. Állítólag ehhez köze van annak is, hogy ezúttal nem pakolták tele a telefont mindenféle szoftverrel, inkább csak a hardverre és a valódi igényekre koncentráltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.