Hirdetés

Megőrülünk az üzenetküldő appokért



|

Az effajta mobilos alkalmazások használata a háromszorosára emelkedett tavaly.

Hirdetés

A Flurry elemzőcég összesített adatai alapján 2013-ban a mobilos appok használata 115 százalékkal emelkedett. Ez azt jelenti, hogy több mint kétszer annyit töltünk el az alkalmazásokba merülve, mint egy évvel korábban. Ezen belül is 149 százalékkal lettek népszerűbbek a produktivitás kategóriába sorolható tartalmak, 78 százalékkal a zenei és szórakoztató programok és 66 százalékkal a játékok. 

Hirdetés

A legnagyobb népszerűségnövekedést az üzenetküldőkkel és a közösségi appokkal kapcsolatban figyelték meg. Ezeket 203 százalékkal többet használjuk, tehát háromszor annyit nyomogatjuk, mint 2012-ben. A változás hátterében az olyan programok állnak, mint a SnapChat, a Viber, a WhatsApp, a Facebook Messenger vagy a WeChat. 

A Flurry 2013. december 31-én összesen 4,7 milliárd app használatát monitorozta. Ha az egész éves statisztika alapját nézzük, akkor összesen 1,12 trillió esetet rögzítettek. A Flurry egyébként majdnem minden platformon kínál olyan szolgáltatást, amivel havi szinten nagyjából 1,2 milliárd eszközt tudnak figyelni. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.