Hirdetés

Megpróbálkozik a mobiltévével a Telenor



|

Élő adások és népszerű műsorok egyaránt akadnak a kínálatban.

Hirdetés

Pénteken a Telenor bejelentette a MyTV névre hallgató online televíziós szolgáltatását, amely segítségével mobilokról, táblagépekről és számítógépekről akár 14 csatorna élő adását követhetik az előfizetői. A műsorok 3-7 napon keresztül utólagosan is megtekinthetőek, plusz számos film, sorozat és egyéb felvétel is akad a videotárban. A szolgáltatás használatához mobil eszközökön elég a HSDPA adatkapcsolat, nem szükséges Hipernettel rendelkezni.

Hirdetés


A Telenor tájékoztatása szerint a MyTV kifejezetten a hazai piac jellemzőinek és igényeinek figyelembe vételével lett kialakítva, az elsődleges célközönségét a műsorokat adásidőben megnézni nem tudók, ám azokat utólagosan lewarezolni nem kívánók képezik.


A MyTV főbb jellemzői a Telenor sajtóközleménye alapján:

- 14 csatorna élő tévéműsora bárhol és bármikor
- Visszanézhető tévéadás: a szolgáltatásban elérhető élő tévécsatornák többségénél 3-7 napig
- 3 csomag élő és visszanézhető tévéműsorokkal és igény szerinti videotárral:
     1. “Fedezd fel!” csomag: AXN, Duna, Duna World, M1, M2, Story 5
     2. “Családi” csomag: AXN White, Fashion Box, Filmbox Arthouse, Story 4
     3. “Film” csomag: AXN Black, Filmbox, Filmbox Extra, Sundance
- Sokszínű, változatos tartalomkínálat, mint például a 2014-es Labdarúgó Világbajnokság mérkőzései, a Forma-1 futamai, a TV2 népszerű műsorai, a Dr. Csont, az NCIS, a Gyilkos elmék, a Született feleségek, a Kaliforgia, és a Gordon Ramsay – A pokol konyhája sorozatok.
- Több eszközön élvezhető adás (okostelefon, tablet és laptop) mobilhálózaton vagy Wi-Fi-n keresztül
- Hozzáférés előfizetésenként akár négy eszközről
- 2014. február 28-ig a szolgáltatás előfizetési és forgalmi díj nélkül vehető igénybe, a későbbiekben a tematikus csomagokra (Családi, Film) 1500 Ft havidíjért lehet előfizetni. A Fedezd fel! csomag a kipróbálási időszak után is havidíjmentesen elérhető valamennyi Telenor ügyfél számára, csupán az adatforgalom költségét kell megfizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.