Hirdetés

Mégsem fér meg egymás mellett az Android és Windows?



|

A Google politikai úton teheti lehetetlenné a dual-bootos eszközök piacra dobását.

Hirdetés

januári Consumer Electronics Show egyik érdekes trendje a két operációs rendszerrel felszerelt eszközök erényeinek egyes gyártók általi heves taglalása volt, a leleplezett dual-bootos laptopokon és táblagépeken Windows és Android operációs rendszert kívántak használni a vállalatok.
 

Hirdetés


A DigiTimes információi szerint füstbe mehetett a kérdéses életképességű elképzelés, ugyanis a Google állítólag nem kíván olyan eszközöket hitelesíteni, amelyeken az Android mellett Windows vagy Windows Phone rendszer is található. Ennek következtében amennyiben a gyártók ragaszkodnak a „problémás” termékeik piacra dobásához, akkor azok robotos rendszerein nem lehetnek előtelepítettek a keresőcég saját szoftverei és szolgáltatásai, beleértve a kulcsfontosságú Play Store programboltot is.


A publikáció szerint az érdekellentétek miatt a CES-en bemutatott ASUS Transformer Duet TD300 táblagép egyelőre nem fog piacra kerülni, továbbá az új információ megmagyarázná a tavaly nyáron bejelentett Samsung Ativ Q érintős laptop – értékesítésének megkezdése előtti – csendes elkaszálását is.


(Forrás: Cult of Android)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.