Hirdetés

Mégsem jön ma a Windows 10 Mobile Anniversary Update



|

Ez már hivatalos, sajnos várható megjelenési dátumot nem kaptunk.

Hirdetés

A hétvégén mi is beszámoltunk a hírről, miszerint a Windows 10 Mobile rendszert futtató kártyafüggetlen okostelefonok esetén a mai napon, míg a szolgáltatói modellekre egy hét múlva kezdődhetett volna meg az Anniversary Update terjesztése.


Hirdetés


A Windows Insider program vezetője most megerősítette, hogy ez nem fog megtörténni. Dona Sarkar tájékoztatása alapján ugyan papíron elkészült az operációs rendszer, továbbá a mai napon egy összegző frissítést is kapnak hozzá a legutolsó "RTM" előzetesét futtatók insiderek, azonban az Anniversary Update általános terjesztése csak valamikor a jövőben kezdődik majd el. Lehetséges kiadási dátumot nem kaptunk, állítása szerint a szoftvernek még reszelésekre van szüksége.



Időközben kiderült, hogy a Windows 10 Anniversary Update számítógépes változata sincs teljesen rendben, a Windows Update segítségével frissítők egy része fagyási problémákról panaszkodik.


(Forrás: WinBeta, Windows Central)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.