Hirdetés

Mégsem lesz Galaxy S7 edge+?



|

Négy Galaxy S7 verzió helyett már csak kettőről pletykálnak.

Hirdetés

Sokáig tartott, mire az állandó pletykaáradatból összeállt, hogy a Samsung milyen Galaxy S7 verziókkal áll majd elő. Eddig úgy tűnt, hogy lesz Galaxy S7 és S7 edge, illetve pluszos kiadás mindkettőből. 

Hirdetés

Ezután valamiért eltűnt a normál változat nagyobb kiadása a hírekből, most pedig megint megcsappant a várható változatok száma. 

Evan Blass szerint a Galaxy S7 edge+ is távozott a megjelenő készülékek listájáról. 

Elsőre azt hihetnénk, hogy a Samsung marad a kisebb képernyőnél, és majd nyár végén mutatja meg a nagyobb modelleket - a történetben viszont csavar van. 

A Galaxy S7 a pletykák alapján marad normál okostelefon, 5,1 hüvelykes kijelzővel - a Galaxy S7 edge ellenben 5,5 hüvelykesre hízik, vagyis tulajdonképpen ez a Galaxy S7 edge+, és a kisebbik hajlított kijelzős modellt törölte el a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.