Hirdetés

Mégsem tér vissza a Galaxy Note 7?



|

A Samsung látszólag tagadta a médiában megjelent híresztelést.

Hirdetés

Ma reggel mi is beszámoltunk a pletykáról, amely alapján a Samsung szeretné minimalizálni a tűzveszélyesség miatt visszahívott Galaxy Note 7 okozta anyagi kárt. A források szerint a vállalat mérnökei reszelnek egy kicsit a telefon borításán, kisebbre cserélik az akkut, majd Indiában újból piacra kerülhet a javított termék. Ez fantasztikus hírnek tűnik, hiszen így nem menne kárba a több millió visszahívott mobil "okostelefonos" része, elvégre a tűzeseteket az akku és a ház együttes tervezési malőrjei okozták, az egyéb komponenseknek nem volt szerepük a katasztrófában.


Hirdetés


A Gadgets360 megkeresésére a mobilgyártó indiai kirendeltsége most látszólag lelőtte a pletykát, a szóvivő tájékoztatása alapján "téves a beszámoló, amely szerint a Samsung felújított Galaxy Note 7 okostelefonokat kíván árulni Indiában".


Első olvasatra ez elég meggyőző tagadásnak tűnik, de a nagyvállalati kommunikációban jártas Olvasóinknak két dolog is feltűnhetett: egyrészt ettől Indián kívül még piacra kerülhet a felújított Note 7, másrészt pedig nem biztos, hogy konkrétan "Galaxy Note 7" néven kerülne forgalomba felújított készülék. A félreértések, továbbá a negatív prekoncepciók okozta esetleges károk elkerülése érdekében valójában jobb is lenne, ha átcímkézve dobnák piacra a javított mobilt.


A belátható jövőben még kiderül, hogy mennyi valóságalapja van a pletykának.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.