Hirdetés

Megszűnik a Postafon



|

Március 10-től automatikusan a Vodafone ügyfeleivé válnak az előfizetők.

Hirdetés

Feltehetően relatíve keveseket érint a Magyar Posta csendes bejelentése, miszerint 2014. március 10-től hivatalosan is megszűnik az állami tulajdonban lévő vállalat és Vodafone szerelemgyerekének mondható Postafon virtuális mobilszolgáltató. A felek közt egyébként már 2013. augusztus 31-gyel lejárt a viszonteladó megállapodás.
 

Hirdetés


A kérdéses dátum után a Postafon előfizetői automatikusan Vodafone ügyfelekké válnak, a megkötött Postafon Fókusz és Postafon Basic feltöltőkártyás előfizetéseik Vitamax Prémium Perc csomagra cserélődnek, amely esetében a belföldi normál díjas hívások és SMS-ek ára egyaránt 46,5 forint. Március 10-ig a Postafon előfizetői a Vodafone üzleteibe betérve igényelhetnek egyéb tarifacsomagot is.


A Postafont 2009 novemberének végén jelentette be a Magyar Posta és Vodafone, a felek célja olcsó és feltöltős telefonok postákon való értékesítése volt, elsősorban az idősebb korosztály számára. Az együttműködés csúfos kudarcnak bizonyult, hiszen az első egy év alatt a kalkulált 70 ezer helyett 10 ezernél is kevesebben választották a szolgáltatót. A Postafon ügyfélbázisának jelenlegi méretéről nincs információ.


(Illusztráció: ittlakunk.hu)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.