Hirdetés

Megtanult magyarul a Blackberry Tablet OS



|

Már telepíthető a PlayBookra az 1.0.7-es frissítés.

Hirdetés

A Research In Motion újabb szoftverfrissítést adott ki a QNX-alapú Blackberry Tablet OS-t futtató PlayBook táblagépéhez. Az egész pontosan 1.0.7.2650-es verziószámú foltozás egyik legfontosabb újdonsága a kibővített nyelvi támogatás, a 15 új lokalizáció közt megtalálható a magyar is.

 


A kisebb újdonságok közt szerepel még a Bridge alkalmazás bővítése, mostantól a különféle csatolmányokat akár a tablethez csatlakoztatott okostelefonra is le lehet menteni, továbbá megoldották a ZIP formátumú mellékletek kitömörítését. A képkezelő alkalmazás innentől kezdve támogatja az álló nézetet, a videolejátszóban pedig használható a kétujjas nagyítás gesztus.


A PlayBookra elvileg még a nyár végén fog megérkezni az első igazán fontos javítás, amely natív e-mail klienssel, és az androidos alkalmazások futtatásának lehetőségével fogja felruházni a Blackberry Tablet OS-t.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.