Hirdetés

Megtartja a Lumia nevet a Microsoft



|

A Nokia márka túlélése már nem olyan biztos, mint a Lumia névé.

Hirdetés

A CNET információi szerint a Microsoft tervei szerint a cég megtartja a Lumia márkanevet azután is, hogy a Nokiát a redmondi cégbe olvasztják. Ezt maga Greg Sullivan, a Windows Phone üzletág igazgatója erősítette meg. Személy szerint Sullivan a Nokia márkanévről már nem volt hajlandó nyilatkozni, ugyanakkor a lap egy szóvivőre hivatkozva úgy tudja, hogy a Microsoft a Nokia márkájú telefonok gyártását a jövőben is engedélyezni és folytatja. 

Hirdetés

Egyértelmű jövőképe persze még nincs a Nokiának, ugyanis a teljes beolvasztást valamikor az első három hónapban hajtja végre a Microsoft. Amit gyakorlatilag biztosra lehet mondani, az a Lumia név megtartása, legyen majd a telefonokon Nokia Lumia vagy Microsoft Lumia felirat. 

A Microsoft a beszámolók szerint az idei MWC-n többször is beszélt arról, hogy számos gyártó olcsóbb Windows Phone-alapú telefonokkal készül, köztük az LG, a Lenovo, sőt még a Foxconn is. A redmondiak nemrég sokat enyhítettek a követelményeiken, így nem szükségszerű többé például a fizikai hardvergombok megléte. 

 

Fotó: phonearena.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.