Hirdetés

Megújulnak a Telenor üzletei



|

A cég nem csak a hálózatát, hanem az arculatát is modernizálja.

Hirdetés

Meglehetősen sok sajtót kapott az utóbbi pár hétben a Telenor, hiszen az illetékesek a cég külső és belső megújításával végre látványos lépéseket tesznek előre a versenyképességük hosszú távú megőrzése céljából. A többoldalú probléma belső részét a hálózatuk jelenti, belátható időn belül a vállalat szakemberei 500 újabb bázisállomást telepítenek, és modernizálják a már meglévőket.

 


Ennek eredménye első körben a Telenor országszerte elérhető HSPA+ szolgáltatása lesz, míg a hosszabb távú tervek közt Magyarország első LTE-hálózatának beindítása az első számú prioritás. A fejlesztéssel kapcsolatos új információ, hogy a HSPA+ projekt aktuális ciklusában a Dunántúlon újítják fel a bázisállomásokat, ám azt sajnos még nem tudni, hogy mikorra fejeződhet be a munka.


A Telenor emellett jövő év közepéig átalakítja az üzleteit is, a friss és letisztult szemléletük jegyében átszabott boltokban lehetőség lesz egy „élő falon" kipróbálni a forgalmazott készülékeket, emellett publikus terminálok segítségével az érdeklődők részletes információkat kaphatnak a termékekről, és persze a modellek összehasonlítására is lehetőségük nyílik majd a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.