Hirdetés

Megújult a Bing for iPad



|

A Microsoft programozói a lasszó funkcióval hatékonyan leegyszerűsítették a keresést.

Hirdetés

Már elérhető az Apple App Store-ból a redmondi szoftvercég kimondottan iPad táblagépre optimalizált keresőkliensének 1.1-es verziója, az eddig is jó értékeléseket kapott, ingyenes alkalmazás ezúttal meglepően ötletes funkcióval gazdagodott.

 


A program eddigi legnagyobb problémája az volt, hogy amennyiben a felhasználó egy weboldalon olvasott kifejezésre kívánt azonnal rákeresni, akkor ezt nem túl hatékonyan kilenc lépésben tudta csak megtenni.


A lasszó használatával a folyamat két lépésre rövidült: elsőként aktiválni kell magát a funkciót, majd egy ellipszis segítségével ki kell jelölni a keresni kívánt tartalmat, a találat lista pedig az érintőkijelző „felengedése" után azonnal meg is jelenik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.